SPACE WORLD center will be accessible only for private groups during: 11/22/17, 3:00 PM - 5:00 PM
Show more information


Main menu


Testimonials

General rating
4.7 / 5
(2202 ratings)

Laser game
4.8 / 5
(1796 ratings)

Services
4.8 / 5
(1796 ratings)

Area
4.6 / 5
(1796 ratings)

Location
4.6 / 5
(1796 ratings)

Čo o nás povedali

 
Other, Laser Game played on 13.01.2017
Martin
„Do space worldu na laser game sa vraciame vzdy velmi radi. Roderika je velmi milá, pozorná a srší dobrou energiou. Ste super tím :)”

Show rating detail

Laser game

Services

Area

Location

Other, Laser Game played on 13.01.2017
Dominika
„super straveny vecer.. personal mili, napomocni .. vyjadrujem velku spokojnost :)”

Show rating detail

Laser game

Services

Area

Location

Other, Laser Game played on 05.01.2017
Adriana Ivanova
„Vsetko bolo paradne a obsluha bola velmi ochotna mila usmievava rady sa budeme vracat pozdravujeme a dakujeme :)”

Show rating detail

Laser game

Services

Area

Location

Other, Laser Game played on 02.01.2017
Lubomir
„Vyborne sme sa zabavili, hra bola super . Velmi sa nam u vas pacilo. urcite este prideme :) ďakujeme ”

Show rating detail

Laser game

Services

Area

Location

Other, Laser Game played on 29.12.2016
Dominika
„Na laser game sme sa perfektne zabavili vďaka modernému vybaveniu, obrovskému ihrisku a veľmi ochotnému a milému personálu. Skvelá bola, okrem iného, aj možnosť osviežiť sa v bufete medzi jednotlivými hrami. Kamaráti si tiež pochvaľovali možnosť zaparkovať priamo pred budovou. :) ”

Show rating detail

Laser game

Services

Area

Location

Party, Laser Game played on 29.12.2016
Ema
„We found the place by coincidence when searching for something fun for our children while we were in Bratislava. It was a lot of fun although the children (4) have lost the battle between the oldies (4) and the youngsters hahaha. If we ever visit Bratislava again, I'm sure we'll visit Spaceworld again! ”

Show rating detail

Laser game

Services

Area

Location

Other, Laser Game played on 28.12.2016
Martin
„Hry boli super, obsluha prijemna a napomocna. Nepacilo sa mi vsak zavedenie poplatku za clensku kartu”

Show rating detail

Laser game

Services

Area

Location

Teambuilding, Laser Game played on 28.12.2016
Martin
„Najlepšia aktivita pre teambuilding, veľmi milá obsluha, vrátim sa pri najbližšej príležitosti”

Show rating detail

Laser game

Services

Area

Location

Other, Laser Game played on 27.12.2016
Kvetoslava
„Bolo nám tam chladno kým sme čakali na deti.Ale detská sa super zabavili a o to šlo,takže super.”

Show rating detail

Laser game

Services

Area

Location

Other, Laser Game played on 21.12.2016
Robert
„Vyborna zabava pre deti aj dospelych”

Show rating detail

Laser game

Services

Area

Location

Teambuilding, Laser Game played on 19.12.2016
Tomáš
„Skvelá akcia. Viacerí kolegovci si pochvaľovali. Obsluha bola veľmi nápomocná a milá. Prostredie je v poriadku aj keď bol troška problém s parkovaním, ale to je len tým kedy je termín. Určite budeme kontaktovať ohľadom ďalšej akcie.”

Show rating detail

Laser game

Services

Area

Location

Party, Laser Game played on 19.12.2016
Slavka
„Vsetko bolo super , urcite urobime oslavu mojich deti aj nabuduce. Prajem krasne sviatky”

Show rating detail

Laser game

Services

Area

Location

Other, Laser Game played on 19.12.2016
Patrícia
„Výborne sme sa zabavili a aj napriek tomu, že sme meškali ste nám vyšli v ústrety a namiesto zrušenia rezervovanej hry sme si mohli zahrať dve hry (laser game) po sebe.”

Show rating detail

Laser game

Services

Area

Location

Party, Laser Game played on 17.12.2016
Dana
„Pred oslavou mi nikto nepovedal, že farebnu miestnosť si treba rezervovať. Ale presun skupiny sme vyriešili okamžite k spokojnosti všetkých. Obsluha veľmi ochotná a dokonca pomohli aj s liekmi. Veľmi vydarená oslava! Ďakujeme!:)”

Show rating detail

Laser game

Services

Area

Location

Teambuilding, Laser Game played on 14.12.2016
Michaela
„Hra veľmi zaujímavá a zábavná. Personál, konkrétne slečna, ktorá nás mala na starosti bola veľmi milá a ústretová. Troška problém s parkovaní, no sme v BA. Takže to nie je Vaša chyba. Určte si to ešte zopakujeme a budeme iba ďalej odporúčať!”

Show rating detail

Laser game

Services

Area

Location

Teambuilding, Laser Game played on 13.12.2016
Pavol
„Všetko bolo super, obsluha napriek pokročilej hodine veľmi ústretová a milá. Namiesto jednej sme si dali s kolegami dve partičky. Určite sa vidíme opäť :)”

Show rating detail

Laser game

Services

Area

Location

Party, Laser Game played on 11.12.2016
Michaela
„Mila obsluha, výborná zábava, deti boli spokojné. Povedali, že to bola najlepšia oslava.”

Show rating detail

Laser game

Services

Area

Location

Party, Laser Game played on 10.12.2016
Jacob
„Great service, great staff very friendly. I like that we had the space to ourselves even though we just had five people. Location was only 4 because there could be more parking places.”

Show rating detail

Laser game

Services

Area

Location

Party, Laser Game played on 10.12.2016
Kinga
„V prvom rade poďakovanie, úžasne trpezlivej obsluhe pri 10tich kriciacich a rozblaznenych deti”

Show rating detail

Laser game

Services

Area

Location

Other, Laser Game played on 09.12.2016
Miriama
„Vsetko bolo fajn,spokojnost akurat len pluzgiere sa mi spravili ale to len mne a nikomu inemu :D. Som moc silno drzala zbran :).”

Show rating detail

Laser game

Services

Area

Location

Other, Laser Game played on 09.12.2016
Emily
„Veľmi sa mi páči v Space worlde. Je tu veľa možností na zábavu s priateľmi. Niekedy je veľmi tažke sa dohodnúť čo si zahrať ako prvé. Obsluha je tiež veľmi milá a ochotná. Určite odporúčam všetkým ktorý nevedia, kde sa ísť zabaviť :) ”

Show rating detail

Laser game

Services

Area

Location

Teambuilding, Laser Game played on 07.12.2016
Veronika
„Velmi velka spokojnost!”

Show rating detail

Laser game

Services

Area

Location

Party, Laser Game played on 04.12.2016
Karin
„vynikajuci moderator alebo ako ho mam nazvat, velmi mily chlapec a priatelsky”

Show rating detail

Laser game

Services

Area

Location

Other, Laser Game played on 03.12.2016
Joanna
„Zabava bola perfektna! Radi by sme uvitali aj poslanie mailom spolocnej fotky, ktorou nam spravila obsluha pred zaciatkom hry. Dakujeme!”

Show rating detail

Laser game

Services

Area

Location

Other, Laser Game played on 03.12.2016
Stanislava
„Dobry den, V kazdom pripade by bolo super rozsirit parkovacie miesta, taktiez castejsie vetranie priestorov. Celkovy dojem bol super, zabavila som sa a to je hlavne :) Dakujem”

Show rating detail

Laser game

Services

Area

Location

Teambuilding, Laser Game played on 01.12.2016
Quintiles
„Dakujeme za prijemne straveny vecer u vas, teambuilding vysiel na jednotku, dobre sme sa zabavili a odreagovali na Laser game, odporucili by sme toto miesto aj dalsim, dakujeme Space World.”

Show rating detail

Laser game

Services

Area

Location

Teambuilding, Laser Game played on 01.12.2016
Lenka
„Veľmi dobre sme sa zabavili, splnili ste naše očakávania. Máte veľmi milí a príjemní personál, obsluhovali nás Boris a Barborka a boli ochotní a ústretoví. Hlavne Boris, ktorý nám všetko trpezlivo vysvetľoval. Myslím, že sa k Vám ešte vrátime. LP”

Show rating detail

Laser game

Services

Area

Location

Teambuilding, Laser Game played on 01.12.2016
Gabriela Jureková
„Po prvý raz sme u Vás mali teambuilding a boli sme velmi spokojné. Píšem spokojné, pretože sme čisto ženský kolektív. Určite sa ešte vrátime. Hrali sme nielen laserovu hru ale aj ručný futbal. dakujeme za príjemne strávené popoludnie. Jureková”

Show rating detail

Laser game

Services

Area

Location

Teambuilding, Laser Game played on 30.11.2016
Andrej
„Erasmákom sa veľmi páčilo, super, že je to v centre, slečna bola veľmi milá, ochotná a trpezlivá ;)”

Show rating detail

Laser game

Services

Area

Location

Teambuilding, Laser Game played on 29.11.2016
Petr
„Pacilo sa nam :)”

Show rating detail

Laser game

Services

Area

Location